Natúr hatóanyagtartalmú hajápolási termékek

 

– Koncentrált, vitaminokkal dúsított káros vegyszerektől mentes összetételüknek köszönhetően ideális ápolást nyújtanak a hajnak és a fejbőrnek egyaránt.
– A még gyorsabb és hatékonyabb eredmény elérése érdekében a termékcsaládokban samponokon kívül revitalizáló olajok és regeneráló hajpakolások is megtalálhatóak.
– A termékek nem tartalmaznak parabént, triklozánt, ftalátot, formaldehidet, foszfátokat és nehézfémeket.
– A termékek előállításához nem használnak védett és/vagy veszélyeztetett növényeket.
– A termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nincsenek állatokon tesztelve.
– Bőrgyógyászatilag teszteltek
– GMO-mentesek

Hajhullásra

 

A tápláló termékcsalád kifejezetten arra az estre lett kifejlesztve, amikor a hajkorona vékony szálú, ritka és erőtlen. A fokhagymában lévő hatóanyagok segítségével serkenti a véráramot, ezáltal stimulálja a hajhagymákat. Ha nem genetikai eredetű a hajhullás, (tehát vannak még a fejbőrben élő, de alvó hajhagymák), akkor azokba a fokhagymás termékcsalád rendszeres használata ismét életet tud lehelni…

Erőtlen hajra

A tápláló termékcsalád kifejezetten arra az estre lett kifejlesztve, amikor a hajszálak elgyengültek, kezelhetetlenek, fénytelen és erőtlenek, ritka és erőtlen. Hajunk nagy részét egy keratin nevű fehérje alkotja, amely hajunk rugalmasságáért, teherbíró képességéért felelős: ha annak szerkezete a hajszálakban sérül (hajfestés vagy hajformázás miatt), megváltozik vagy megbomlik, akkor értelemszerűen hajunk is erőtlenebb és kezelhetetlenebb lesz a sérülés súlyosságától függően…

Zsíros hajra

A zsírosan lógó, formátlan hajtincsek állandósulhatnak, erős frusztrációt okozva a zsíros hajjal rendelkezők körében, főleg ha bárki külsején hibaként róják fel. Tény, hogy a zsírosodás egy természetes folyamat eredménye, ugyanis a hajhagymákhoz faggyúmirigyek is tartoznak, amik faggyút termelnek. A faggyú feladata, hogy egészségessé és simává tegye a hajszálakat, továbbá megvédi őket a kiszáradástól és a töredezéstől.

Close Bitnami banner
Bitnami