Hajhullásra

A tápláló termékcsalád kifejezetten arra az estre lett kifejlesztve, amikor a hajkorona vékony szálú, ritka és erőtlen. A fokhagymában lévő hatóanyagok segítségével serkenti a véráramot, ezáltal stimulálja a hajhagymákat. Ha nem genetikai eredetű a hajhullás, (tehát vannak még a fejbőrben élő, de alvó hajhagymák), akkor azokba a fokhagymás termékcsalád rendszeres használata ismét életet tud lehelni.

Koncentrált összetételének köszönhetően ideális gondoskodást nyújt az erőtlen, vékony szálú és hullásra hajlamos hajnak. Összetétele mandula és napraforgó olajjal, valamint ásványi anyagokkal és E-vitaminnal gazdagított. Stimulálja a hajhagymákat, tehát elősegíti növekedésüket és mindeközben erősíti is a töredezésre hajlamos hajvégeket. Így haja egészséges és ragyogó lesz!

Hogyan használd?

A cél leggyorsabb elérése érdekében javasolt a termékcsalád tagjait együtt használni. Természetesen elegendő lehet önmagában a sampon használata is. Nézzük a regenerálás lépéseit:

  1. Revitalizáló olaj fokahgymával és capixyllel
    A revitalizáló olajat hajmosás előtt a száraz fejbőrbe kell maszírozni, majd lehetőség szerint a fejbőrt melegen kell tartani minimum 30 percig. A melegen tartáshoz tekerj törölközőt a fejedre, mintha a hajad szárítanád vagy használj bármilyen speciális eszközt, ami stabilan tart. A hatóidő leteltével öblítsd kiaz olajat a hajadból, még a hajmosás előtt.
  2. Regeneráló hajnövekedést serkentő Sampon fokhagymával és capyxillel
    Miután kiöblítetted az olajat, mosd meg a hajad a regeneráló samponnal. Kérlek ügyelj arra, hogy a termék koncentrátum, így az első hajmosás előtt teszteld a terméket, hogy a megfelelő és szükséges mennyiséget használd. A sampont használhatod gyakran, viszont ügyelj arra, hogy ebben az esetben a haj zsírosodásra hajlamosabb lehet. Használhatod zsírosodás elleni samponokkal együtt is, hatékonyságából nem fog veszíteni.
  3. Hajpakolás fokhagymával és capyxillel
    A samponnal megmosott nedves hajra vigyél fel a haj teljes hosszára (fejbőrbe nem szabad masszírozni!), majd hagyd hatni minimum 2-3 percig. Ezután alaposan le kell öblíteni. Vékony réteget képezve selymessé varázsolja a hajvégeket.

Termékek

Regeneráló hajnövekedést serkentő Sampon fokhagymával és capyxillel (500 ml)

– Dr. C. Tuna legnépszerűbb terméke
– Bőrgyógyászatilag tesztelt
– Gluténmentes
– Kiszerelés: 225-500 ml  

 

Regeneráló hajnövekedést serkentő Sampon fokhagymával és capyxillel (225 ml)

– Dr. C. Tuna legnépszerűbb terméke
– Bőrgyógyászatilag tesztelt
– Gluténmentes
– Kiszerelés: 225 ml

Regeneráló hajpakolás fokhagymával és capyxillel

– Dr. C. Tuna legnépszerűbb terméke
– Bőrgyógyászatilag tesztelt
– Kiszerelés: 200 ml

Revitalizáló olaj fokhagymaolajjal

– Dr. C. Tuna legnépszerűbb terméke
– Bőrgyógyászatilag tesztelt
– Kiszerelés: 30 ml

Close Bitnami banner
Bitnami