Teljeskörű gondoskodás a lábakról

TELJES KÖRŰ GONDOSKODÁS A LÁBAKRÓL

A szép, ápolt lábért tenni kell! Ebben lehet segítségünkre az alábbi néhány lépésből álló otthoni kezelés, ugyanis lábunk ápoltságáért nem kell feltétlenül vagyonokat fizetnünk. Néhány egyszerű, de annál hatékonyabb otthoni praktikával mi magunk is házi pedikűrössé válhatunk a Dr.C.Tuna termékek segítségével!

Lábápolás a Dr.C.Tuna termékcsaláddal

  1. Lábfürdő – meleg vízben J
    Áztassuk lábainkat meleg vízben minimum 15-20 percig.
  2. Radír – Dr.C.Tuna regeneráló kéz és lábradír

Ha a víz hatására felpuhult a bőrünk, jöhet a radírozás, reszelés. Erre a célra az egyik legkézenfekvőbb és legegyszerűbb sarokreszelőt használni, amelynek segítségévek ledörzsölhetjük talpunkról az élettelen szaruréteget. A DR.C.TUNA kéz- és lábradír intenzív összetétele lágyítja a bőrt és visszaadja annak természetes fényét. Tisztítja a bőrt és hozzájárul annak regenerációjához. Finoman dörzsöljük át vele a talpunkat a kényes részekre koncentrálva.

 

  1. Hidratálás – Dr.C.Tuna hidratáló lábkrém
    A gazdag és tápláló lábkrém gondoskodik a száraz lábfejről és a talpakról. Jojoba és édes mandulaolajjal segít megelőzni a lábak kiszáradását és védi a lábfejet. Kenje be kevés mennyiséggel a lábfejet – gyengéden masszírozza a bőrbe.

Ezt az egyszerű, három lépésből álló rituálét érdemes hetente legalább egyszer elvégezni, 2-3 kezelés után garantáltan sokkal egészségesebbnek, komfortosabbnak érezzük majd lábainkat, és végre búcsút inthetünk a száraz, berepedezett bőrnek is!

 

Mindennapi gondoskodás lábfejünkről a Dr.C.Tuna termékcsaláddal

  1. Sarokápolás – Dr.C.Tuna krém sarokra

A sarokápoló krém intenzíven hidratálja és megnyugtatja a megkeményedett sarkakat. Tápláló shea vajjal és glicerinnel megerősített formulája segíti a bőr természetes nedvességtartalmának helyreállítását. Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros és ragadós érzetet.

Használat: Minden nap masszírozza be a lábába és a sarkába, hogy megakadályozza a láb kiszáradását. A legjobb eredmény elérése érdekében krémezze be sarkát és talpát éjszaka (lefekvés előtt), majd húzzon pamut zoknit a lábára és aludjon abban.

 

  1. C.Tuna lábszag elleni permet

A frissítő és szagtalanító spray felfrissíti fáradt lábat, és segít megelőzni a kellemetlen szagot. A nap folyamán bármikor használhatja! Egész nap hűti és ellazítja a lábat.

Termékek

C.Tuna regeneráló kéz és lábradír (250 ml)

C.Tuna hidratáló lábkrém (100 ml)

Dr.C.Tuna krém sarokra (50 ml)

C.Tuna lábszag elleni permet (115 ml)

Close Bitnami banner
Bitnami