Dr.C.Tuna double effect masszázs zselé vadgesztenyével

MASSZÁZS ZSELÉ VADGESZTENYÉVEL – Frissítő masszázs fájdalom kezelésére

– Csökkenti a fájdalmakat (hát, -derék és izomfájdalmak), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, lazítja a feszülő, görcsös izmokat.
– Megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.
– Bőrgyógyászatilag tesztelt, reggel és este is használható.
– Nem tartalmaz triklozánt, parabént és paraffint, így gyorsan felszívódik, nem hagy maradékot a bőrön.
– A kezet az alkalmazás után meg kell mosni! Kerülni kell a szemmel, nyálkahártyával és nyílt sebekkel való érintkezést.

Dr.C.Tuna double effect masszázs zselé paprikával és chilivel

MASSZÁZSKRÉM PAPRIKÁVAL ÉS CHILIVEL A Frissítő masszázsért

– A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek általában visszatérő, vagy állandó fájdalmat okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén.
– A chilis masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet, javítja a vérkeringést.
– Bőrgyógyászatilag tesztelt.
– Nem tartalmaz triklozánt, parabént és paraffint, így gyorsan felszívódik, nem hagy maradékot a bőrön.

Dr.C.Tuna Alaska hűsítő masszázs zselé

HŰSÍTŐ MASSZÁZS ZSELÉ – Nyugtató, relaxáló masszázshoz

– Sokak számára az ellazulás, relaxáció nehéz feladat, mégis nagyon fontos, hiszen napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget vált ki szervezetünkből.
– Olyan stresszhez kapcsolódó panaszokat enyhíthet, mint a fej, hát,-és nyakfájás, gyenge koncentrálóképesség, szorongás, depresszió, ingerlékenység, harag, magas vérnyomás, kimerültség.
– A hűsítő zselé nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.

Close Bitnami banner
Bitnami