Age Reversist termékcsalád

Lassítsa le az idő kerekét! Bőrfeszesítés külsőleg!

Egyre többet foglalkoztat, hogyan védd meg a bőrödet a korai öregedéstől?

A Farmasi kifejlesztett egy olyan termékcsaládot, amely hozzájárul a bőr öregedési folyamatának lelassításához. A termékcsalád tagjai stimulálják a bőr saját kollagén termelését, ezáltal biztosítva a bőr rugalmasságának fenntartását.

A kollagén egy fehérjemolekula, ami felépítésében felelős a kötőszövetek rugalmasságáért. A kollagén az idő előrehaladtával szépen lassan eltűnik a bőrünkből, és nem pótlódik. Az emberi szervezet ugyan természetes úton is képes a kollagént előállítani, ám az öregedéssel ez a termelés lelassul, így a bőr elveszíti rugalmasságát.

30 éves korunk után megkezdődik szervezetünkben a kollagén készletünk leépülése: 60 éves korunkra a testkollagén 60 %-át veszítjük el, ezért lesz ráncos a bőr, jelentkeznek az ízületi problémák is.

Szeretnéd lelassítani ezt a folyamatot? Használd a Farmasi Age Reversist termékcsaládját! Az optimális eredmény elérése érdekében használja a termékeket együtt, és kövesse a bőrápolási lépéseket!

 1. Tisztítás – Age Reversist Arctisztító zselé
  Bőrtisztító termék, napi használatra. Laminaria Digitata, azaz egy tengeri alga kivonatával táplálja a bőrt, miközben megtisztítja az olajoktól és a szennyeződésektől, valamint eltávolítja az elhalt sejteket a bőrről. Különleges formulájának köszönhetően selymes és tiszta megjelenést biztosít anélkül, hogy szárítaná a bőrt.

Használata: Alkalmazza naponta kétszer, reggel és este. Vigyen fel kis mennyiségű zselét a tenyerébe langyos vízzel. Majd vigye fel a smink nélküli arcára az áll szintjétől indulva felfelé, körkörös mozdulatokkal masszírozva. Alaposan öblítse le langyos vízzel és óvatosan törölje szárazra arcát törölközővel. Használhatja a nyakon illetve a dekoltázson is.

 1. Szemkörnyék ápolás – Age Reversist Szemránckrémmel
  Megakadályozza az apró vonalak, ráncok és táskák megjelenését a szemkörnyékén, így fiatalabb kinézetet kölcsönöz a bőrnek.
  Használata: tegyen az ujjbegyekre kis mennyiséget, majd körkörös mozdulatokkal a szemzugtól kifelé haladva masszírozza a bőrbe.
 2. Feszesítés – Age Reversist Szérummal
  A szérum táplálja és rugalmassá teszi a bőrt. Csökkenti az apró és mély ráncok kialakulásának kockázatát. Energiát ad a bőrnek és optimalizálja annak természetes regenerálódását.
  Használata: Naponta kétszer, reggel és este vigye fel a megtisztított arcra. Vigyen fel 2-3 „pumpálásnyi” terméket az arcára, a nyakról kiindulva.
 3. Hidratálás – Age Reversist Hidratáló krémmel

Hidratálja a bőrt, csökkenti az apró vonalak és mély ráncok kialakulásának a kockázatát.

Használata: Mindig a szérum után használja! Alkalmazza naponta kétszer. Tenyere összedörzsölésével melegítsen fel kevés, de elegendő mennyiséget és gyengéd, körkörös mozdulatokkal masszírozza be az arccsonttól a homlokig. Ügyeljen az egyenletes eloszlásra és felszívódásra.

 1. Azonnali bőrfeszesítés (botox hatás) – Age Reversist Krémmel

Kollagénszintézis növelése akár 67%-al! (termékcsaládon belüli termékekkel való együttes használat esetén)

Használat: SOHA ne használja a krémet tisztítatlan és hidratálatlan bőrre! Vigye fel a tasak teljes tartalmát a regenerálni kívánt területekre.

Termékek

Dr.C. Tuna Age Reversist tisztító zselé (100 ml)

 

Dr.C. Tuna Age Reversist Szemkrém (15 ml)
Dr.C. Tuna Age Reversist Szérum (30 ml)
Dr.C. Tuna Age Reversist Hidratáló Krém (30 ml)
Dr.C. Tuna Age Reversist Krém (30×0,3 ml)
Close Bitnami banner
Bitnami