White +Correct termékcsalád

Pigmentfoltok tarkítják a bőröd? Le tudod győzni őket!

Az emberi bőr a legritkább esetben teljesen egynemű: szinte mindenkinél előfordulnak sötétebb és világosabb részek.  A gond akkor kezdődik, amikor viszonylag kis alapterületű, de igen jól körülhatárolható pigmentfoltok jelennek meg a bőrön, amely élesen elüt a bőr alapszínétől. Ezek a foltok ráadásul jól látható helyeken jelennek meg, mint az arc, a vállak, a mellkas, a hát vagy éppen a kézfej. Egy meleg nyári napon nehéz őket elkendőzni, különösen akkor, amikor erősebb UV-sugárzás hatására még élénkebb színűek. Bár nagyrészt ártalmatlanok, sokan szívesen szabadulnának tőlük.

 

Szeretnéd a foltjaidat elhalványítani? Használd a Farmasi White +Correct termékcsaládját! Az optimális eredmény elérése érdekében használja a termékeket együtt, és kövesse a bőrápolási lépéseket!

Arcápolás a Dr.C.Tuna White +Correct termékcsaláddal

 1. Tisztítás – Dr.C.Tuna White +Correct fehérítő hatású tisztító arcradír
  Különleges szerkezetével és lágy részecskéivel tisztítja bőrét a szennyeződésektől és a sminktől. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használata: Alkalmazza naponta. Vigyen fel kis mennyiséget a tenyerébe langyos vízzel. Majd vigye fel a smink nélküli arcára és körkörös mozdulatokkal masszírozva. Alaposan öblítse le langyos vízzel és óvatosan törölje szárazra arcát törölközővel. Használhatja a nyakon illetve a dekoltázson is.

 1. Tonizálás – Dr.C.Tuna White +Correct fehérítő hatású arctonik
  Segít a bőrnek több nedvesség megtartásában, miközben frissíti is. Kíméletes formulájával ellazítja a bőrt, és elősegíti a megújulását. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
  Használata: Naponta kétszer, reggel és este alkalmazza. Nedves pamut vattakorongot itasson át a termékkel, majd óvatosan tisztítsa meg az arcát és a nyakát.
 2. Hidratálás – Dr.C.Tuna White +Correct fehérítő arckrémmel
  Speciális formulájának UV-védelmi funkciójával (SPF 22) segít fenntartani a bőr fényvédelmét és kiegyenlíteni a bőr tónusát rendszeres használat esetén. Miközben hozzájárul ahhoz, hogy a bőr energikusabb és ragyogóbb legyen, támogatja a bőr világosodását és nedvességszintjének növelését.
  Használata: Naponta használatra. Vigye fel a megtisztított arcra: enyhe körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe.
 3. Szemkörnyék ápolás – Dr.C.Tuna white +Correct fehérítő szemránc balzsammal
  A szembalzsam rendszeres használat mellett simább és ragyogóbb megjelenést nyújt homoki liliomot és algakivonatot tartalmazó formulájának köszönhetően. Csökkenti a finom vonalak, a sötét karikák és a szem körüli táskák megjelenését. Bőrgyógyászatilag tesztelt: 

Használata: A szem alatt és a szemüreg mentén masszírozva alkalmazza. Ügyeljen az egyenletes eloszlásra és felszívódásra.

További Termékek

 1. C.Tuna White +Correct fehérítő korrektor pigmentfoltokra
  Rendszeres használata segít csökkenteni a sötét foltok intenzitását, miközben kiegyenlíti a bőr tónusát. Homokliliommal és algakivonatokkal dúsított különleges tartalmának köszönhetően segít megakadályozni a jövőben előforduló sötét foltok és színkülönbségek előfordulását.

Használat: A megtisztított arcbőrre körkörös mozdulatokkal vigyen fel 2-3 cseppet. Használata minden nap ajánlott. A hatékonyabb eredmény elérése érdekében a korrektor felvitele előtt használja az SPF fényvédő faktorral ellátott krémet!

 1. C.Tuna White +Correct fehérítő szappan
  Tökéletesen megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől. Segít a bőr pigmentfoltjainak halványításában alga és homoki liliom tartalmának köszönhetően. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Termékek

Dr.C. Tuna White +Correct fehérítő hatású tisztító arcradír (100 ml)
Dr.C. Tuna White +Corect fehérítő arctonik (225 ml)
Dr.C. Tuna White +Correct fehérítő arckrém (75 ml)
Dr.C. Tuna White +Correct fehérítő szemránc balzsam (15 ml)
Dr.C. Tuna White +Correct fehérítő korrektor pigmentfoltokra (30 ml)
Dr.C. Tuna White +Correct fehérítő szappan (100 g)
Close Bitnami banner
Bitnami