Termékcsalád aktív szénnel

Szinte senki nincs, aki ne szenvedett volna az akné (pattanás) megjelenésétől. A pattanások szinte olyanok, mint a keselyűk: akkor „csapnak le”, mikor a legkellemetlenebbek. Legyen szó akár egy munka interjúról vagy egy romantikus vacsoráról, vagy filmbe illően a „nagy nap” reggelén.
Pattanásos bőrprobléma esetén nagyon fontos a megfelelő és rendszeres arcbőrtisztítás, mert a nem megfelelő arclemosók, tonikok, arctörlők, vattakorongok használata nemcsak a pórusok tisztulását akadályozhatják, hanem méreganyagokat is bejuttathatnak a bőrbe.
Szerencsére a probléma megoldására és megszüntetésére van megoldás! A Farmasi aktív szenet tartalmazó készítményei hatékonyak, és ami legalább ennyire fontos, természetes megoldást jelentenek.

FONTOS!

Kérlek vedd figyelembe, a termékcsalád készítményeit együtt javasolt alkalmazni a kívánt hatás elérése, valamint annak fenntartása érdekében. A termékek természetesen önmagukban is alkalmazhatóak, de egy problémás bőr körültekintő ápolást igényel, ami több lépésből áll.
Hogyan használd az aktív szemes termékcsaládot?
A cél leggyorsabb elérése érdekében javasolt a termékcsalád tagjait együtt használni. Nézzük a hatékony arctisztítás lépéseit:
1. Tisztítás – Arctisztító zselé napi használatra a szennyeződések, a faggyútöbblet és a méreganyagok eltávolításáért
Vigyen fel ki mennyiséget (az ujjbegyre nyomott borsónyi mennyiség bőven elgendő) az arcbőrére, majd langyos vízzel, körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza be az ujjbegyekkel. Langyos vízzel alaposan öblítse le! Használja reggel és este is.
2. Szérum heti használatra – lehetővé teszi a mélytisztítást. Vonzza a szennyeződésmaradványokat, az olajat és a felhalmozódott elhalt sejteket a bőr felszíni rétegeibe, amelyek mélyebb pórusokba kerülnek.
Vigyen fel kis mennyiséget a megtisztított arcbőrre és körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza be. Hagyja hatni 3 percig, míg megszárad. NE öblítse le!
3. Fekete maszk heti használatra – mágnesként vonzza a szennyeződéseket, frissíti és nyugtatja a bőrt
Heti 1-2 alkalommal alkalmazza harmadik lépésként. Vigyen fel vastag réteget az arc és a nyak területére, a szem, az ajkak és a hajvonal kivételével. Várjon 25-30 percet a száradásig. Húzza le, miután teljesen megszáradt.
4. Pórusösszehúzó tonik napi használatra – eltávolítja az összes felesleges szennyeződést a bőrről. A tengervíz ásványi komplexel bővített összetétele összehúzza a kitágult pórusokat.
Alkalmazza kétszer naponta, reggel és este az arctisztítás utolsó lépéseként. Tegyen kis mennyiséget benedvesített vattára és gyengéden törölje át az arc- és nyaktájékot.

Termékek

Arctisztító zselé aktív szénnel (150 ml)
(termékazonosító: 1104151)
Bőrpuhító szérum aktív szénnel (30 ml)
(termékazonosító: 1104150)
Méregtelenítő fekete maszk aktív szénnel (80 ml)
(termékazonosító: 1104153)
Arctisztító, pórusösszehúzó tonik aktív szénnel (225 ml)
(termékazonosító: 1104152)
Close Bitnami banner
Bitnami